Voor wie?

Persoonlijke ontwikkeling begint bij het ontdekken van je eigen kwaliteit, veerkracht en potentie. Mogelijk wil je een volgende stap in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling maken en je bewust worden van je passie en professionaliteit. Om zo je leven in praktische zin vorm te geven en stap voor stap datgene te gaan doen doen wat je werkelijk wilt.

Misschien zoek je ondersteuning in je werk en werkomgeving, bij het oriënteren op je eigen loopbaan en de ontwikkeling daarin. Coaching kan je helpen als je bewuster om wilt gaan met je eigen handelen en je wensen, doelen, keuzes, (on)mogelijkheden, patronen en valkuilen wilt onderzoeken.En bij keuzes omtrent scholing, veranderen van functie, carrière switch of het starten van een eigen bedrijf.

“Een coachingstraject helpt je bij het (her)vinden van energie, motivatie en het op zoek gaan naar eigen kwaliteiten en mogelijkheden”

Wil je weer regisseur van je eigen leven worden en weten waar je passie, kracht, kwaliteiten en plezier liggen? Ben je op zoek naar antwoorden op vragen als: “Wat ben ik aan het doen?”, “Wat bevalt me niet en hoe wil ik het wel gaan doen?” Samen kunnen we jouw persoonlijke antwoord vinden op de vragen “Wie ben ik”, “Wat wil ik”, “Wat kan ik?”.

Ieder mens en ieder moment is uniek; we starten vanuit het “hier en nu” en jij blijft zelf degene die bepaalt welke hulp of begeleiding er nodig is.